Programok

Rendszeres programok

Szegedi Szoptatást Támogató Baba-Mama Csoport:  minden hónap első hétfőjén 10:00-11:30 között a Máltai Játszóházban (Szeged, Retek u. 2-4.)  ( bővebben > )


Egyedi programok

 


Előzetes jelentkezésre induló programok

Felkészülés a szülésre, szülőségre: Kiscsoportos gyakorlatorientált tréning hogyan készüljünk fel a szülésre, éljük túl a gyermekágyat, szervezzük az életünket a babával ( bővebben > )


Felkészülés a szoptatásra: Szeretné kisbabájának a legjobb táplálékot adni, de bizonytalan vagy hogyan kell szoptatni? Nem tudja mikor elegendő a teje? Honnan lehet tudni, hogy elegendő folyadékot kap gyermeke? ( bővebben > )


Babamasszázs: Rendszeres masszírozás elősegíti a baba testi fejlődését, serkenti a létfontosságú szervek működését. Mély érzelmi kötődés alakul ki a gyermek és gondozója között. ( bővebben > )


Vajúdást támogató technikák: Fél a szüléstől? Anyaként nem tudja, mi vár Önre, hogyan könnyíthetne a helyzetén? Apakánt szeretne benn lenni gyermeke születésénél, de nem tudja, hogyan segíthetne párjának? ( bővebben > )


Csecsemő gondozás: Programunk során azt járjuk körbe, hogyan gondozzuk gyermekünket, beszélünk a gyakori betegségekről, problémákról, tünetekről és az ilyenkor szükséges teendőkről. ( bővebben > )